TecTronic Visiophones
Systèmes visiophonie / parlophone / vidéophone / interphone Qualitative

Informatie rond bestellen bij TecTronic Videofoons BVBA

Hoe kan ik bestellen?

Vragen?

Contacteer ons op
+32 (0) 51 54 54 25


Bekijk onze contacturen !

Bestellen kan op vijf manieren, nl. via de online webshop, telefonisch, via e-mail, per post of door langs te komen in onze zaak te Lichtervelde (na afspraak).

 1. Via de online webshop in enkele eenvoudige stappen:
  • Bestellen: klik op de oranje knop 'bestellen' bij het artikel van uw keuze. U kunt naar wens producten toevoegen, het aantal aanpassen of artikelen terug verwijderen. Is uw winkelmandje compleet, klik dan op "Naar Kassa".
  • Facturatie & leveringsadres: in de volgende stap geeft u het facturatie- en leveringsadres op.
  • Verzendwijze: hier geeft u aan of de artikelen aan huis geleverd moeten worden of u ze liever zelf komt ophalen bij ons te Lichtervelde (na afspraak).
  • Keuze van betaling: daarna kan u kiezen hoe u het liefste zou willen betalen: vooraf per overschrijving, onder rembours, contant of met Bancontact.
  • Bevestiging: uiteindelijk krijgt u een overzicht van uw bestelling met alle gegevens die u heeft ingevuld. U kan de gegevens alsnog wijzigen. Hier kan u ook extra opmerkingen kwijt mbt uw bestelling. Klik op "bevestig bestelling" om uw bestelling definitief te maken. U ontvangt binnen de 5 minuten een bevestiging via e-mail.

 2. Telefonisch: +32 (0)51 54 54 25

 3. Via e-mail: info@tectronic.be

 4. Per post:
  TecTronic Videofoons BVBA
  Industrielaan 26
  B - 8810 Lichtervelde

 5. Producten vrijblijvend bezichtigen en/of afhalen te Lichtervelde: na afspraak van datum en uur geven wij u graag persoonlijke uitleg hier te Lichtervelde.
  Voor bijkomende vragen of het maken van een afspraak, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Hoe en wanneer betalen?

Betalen kan op vier manieren:

 1. Vooraf per overschrijving
 2. Contant (cash) bij afhaling te Lichtervelde
 3. Via Bancontact bij afhaling te Lichtervelde
 4. Rembours: enkel voor leveringen in België en mits extra kostprijs van € 18.50 incl. BTW
Chèques of andere betaalmiddelen worden in geen geval aanvaard!

Verzending & transport

Uw bestelling kan worden thuisgeleverd in heel België en Nederland. Hiervoor werken we samen met Taxipost. De verzendkosten kunnen variëren per artikel. Daarom vindt u de transportkosten terug op elke productpagina. Bestelt u meerdere artikelen in één keer, dan worden de transportkosten berekend op basis van het volume en het gewicht van uw bestelling. U kan de verzendkosten zelf berekenen via de online webshop, maar u mag ons ook bellen op +32 (0)51 54 54 25 of mailen. Dan berekenen wij deze kosten voor u.

TecTronic Videofoons levert ook in andere landen, maar hier kan een extra kost voor worden aangerekend. In dat geval neemt u best contact op met ons om de transportkosten te berekenen.

Terugname van goederen

Wat als het product echt niet is wat ik er van verwacht had? Geen nood...
U hebt altijd het recht om af te zien van uw aankoop! Het enige wat u hoeft te doen is het artikel terugbezorgen binnen de 14 kalenderdagen op ons postadres. TecTronic BVBA stort uw geld terug (d.i. de betaalde som min transportkosten en administratiekosten ten belope van 10 % van het bestelbedrag). Uiteraard verwachten we wel dat alles in perfecte staat, compleet en in de originele en onbeschadigde verpakking terugkomt.

interphone video sans fil - videophone sans fil